Milonga Luz de Luna

2 september 2023
15:00
16:00
Canadaplein 2, 1811 KE Alkmaar

INTRODUCTIELES

Ter kennismaking is er driemaal per dansseizoen een moment om mee te doen aan een introductieles om aansluitend het lesprogramma te volgen. Je kunt je voor deze data als single of als couple aanmelden, maar voor de gehele cursus heb je wel een vaste danspartner nodig. Wie weet, ontmoet je die tijdens de introductieles op één van de volgende data?

Zaterdag 2 september 2023 om 15.00 uur mag je gratis meedoen in de foyer van het TAQA-Theater De Vest, Canadaplein 2, Alkmaar. Deze les vindt plaats tijdens het Tango Festival. Docenten José Luis en Crista.

Op dinsdagavond 12 september 2023 om 20.45 uur kun je voor €15,- meedoen met de eerste les van een nieuwe starterscursus. Deze eerste les mag je beschouwen als proefles en daarna kun je kiezen of je het hele blok wilt volgen of niet. Uiteraard wordt de €15,- van de proefles bij deelname aan de hele cursus verrekend. De leslocatie voor de cursus op dinsdag is Sociaal- Cultureel Centrum De Oever, Amstelstraat 1 in Alkmaar. Docenten José Luis en Christina.

Later in het jaar, maandagavond 27 november 2023 om 18.30 uur zal er nog een starterscursus beginnen. De leslocatie voor de cursus op maandagavond is Artiance, Centrum voor de Kunsten, Canadaplein 3, 1811 KE in Alkmaar. Docenten José Luis en Christina.

De salón zal muzikaal ondersteund worden door:
Porteñito

Belangrijk

Respecteer tijdens je bezoek aan onze salóns de etiquette van Argentijnse Tango. Voor meer informatie bezoek ons Protocol Salón de Tango.

Locatie

mis ONS niet

Meld je aan voor onze Gratis Salón Agenda en ontvang alle uitnodigingen voor onze salóns en meer.

Contact

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op

© 2021 Milonga Luz de Luna. Alle rechten voorbehouden – Privacyverklaring – KvK: 64241777  |  BonusCollega

Salón agenda

Meld je hieronder aan en ontvang alle uitnodigingen
voor onze salóns gewoon in je mailbox.
Argentijnse Tango - Milonga Luz de Luna

proefles
Argentijnse tango

Meld je hieronder aan voor een proefles

Argentijnse Tango - Milonga Luz de Luna