Argentijnse Tango

Tango es un sentimiento que se baila.
(Menigeen is het ermee eens dat de Tango een gevoel is dat men danst)

gratis proefles

Ter kennismaking is er driemaal per dansseizoen een moment om mee te doen aan een gratis introductieles om vervolgens te starten met het lesprogramma, t.w. september, januari en april. Je kunt je voor deze les als paar of als single aanmelden. Voor de gehele cursus heb je wel een vaste danspartner nodig. Wie weet, ontmoet je die tijdens de introductieles?

Kom een KEER kijken

Zou je graag Argentijnse Tango willen leren dansen, maar durf je de stap nog niet aan? Kom gerust een keer meekijken tijdens een Salón de Tango of tijdens een les. Zo kun je alvast kennismaken met de Tango en met ons, zonder verplichtingen natuurlijk. Voel je vrij je bent altijd welkom!

Samen dansen

Heb je iemand op het oog met wie je naar een Salón de Tango zou willen gaan of samen een workshop zou willen volgen, maar weet je de naam niet van die persoon? Natuurlijk willen wij bemiddelen, graag zelfs. We nemen hierbij altijd de privacy van jullie beiden in acht.

Privéles

Voor een privéles kun je altijd een afspraak maken. Met elkaar stemmen we het tijdstip hiervoor af. Je kunt alleen komen of samen met een danspartner. Tijdens de les van 60 minuten wordt er gewerkt aan je persoonlijke techniek; een intensieve les waarbij altijd 2 docenten aanwezig zijn.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Misschien staat hij hier al bij. Zoniet, stel hem dan aan ons, je krijgt altijd antwoord.
mis ONS niet

Meld je aan voor onze Gratis Salón Agenda en ontvang alle uitnodigingen voor onze salóns en meer.

Contact

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op

© 2021 Milonga Luz de Luna. Alle rechten voorbehouden – Privacyverklaring – KvK: 64241777  |  BonusCollega