Milonga Luz de Luna

11 september 2024
20:45
21:45
Schelfhoutlaan 4, Alkmaar

INTRODUCTIELES / STARTERSCURSUS

Ben je klaar om een onvergetelijk dansavontuur te beleven? Grijp dan nu je kans en laat de magie van de Argentijnse Tango je hart veroveren! Ontdek de betoverende wereld van de Argentijnse Tango tijdens onze speciale introductieles. Deze les is ontworpen voor iedereen die op zoek is naar passie, plezier en een vleugje romantiek op de dansvloer. Ervaar de unieke connectie met je danspartner en ontdek hoe de Tango emoties tot leven brengt op de dansvloer. Leer enkele basiselementen en ontdek hoe je met eenvoudige stappen indrukwekkende danscombinaties kunt maken.Verwacht lachen, nieuwe vrienden maken en vooral genieten van een energieke en boeiende danservaring.

Ter kennismaking is er driemaal per dansseizoen een moment om mee te doen aan een introductieles om aansluitend het lesprogramma te volgen. Je kunt je voor deze data als single of als couple aanmelden, maar voor de gehele cursus heb je wel een vaste danspartner nodig. Wie weet, ontmoet je die tijdens de introductieles?

Op woensdagavond 11 september 2024 om 20.45 uur kun je voor €15,- meedoen met de eerste les van een nieuwe starterscursus. Deze eerste les mag je beschouwen als proefles en daarna kun je kiezen of je het hele blok wilt volgen of niet. Uiteraard wordt de €15,- van de proefles bij deelname aan de hele cursus verrekend. De leslocatie voor de cursus op woensdag is Huis van de Wijk ‘De Alkenhorst’, Schelfhoutlaan 4 in Alkmaar. Gratis parkeren. Docenten José Luis en Crista.

Leslocatie voor de cursus die op 11 september start om 20.45 uur start: Huis van de Wijk ‘De Alkenhorst’, Schelfhoutlaan 4, Alkmaar.

Docenten José Luis en Christina.

MELD JE AAN VIA DEZE LINK

De salón zal muzikaal ondersteund worden door:
Porteñito

Belangrijk

Respecteer tijdens je bezoek aan onze salóns de etiquette van Argentijnse Tango. Voor meer informatie bezoek ons Protocol Salón de Tango.

Locatie

mis ONS niet

Meld je aan voor onze Gratis Salón Agenda en ontvang alle uitnodigingen voor onze salóns en meer.

Contact

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op

© 2021 Milonga Luz de Luna. Alle rechten voorbehouden – Privacyverklaring – KvK: 64241777  |  BonusCollega

Salón agenda

Meld je hieronder aan en ontvang alle uitnodigingen
voor onze salóns gewoon in je mailbox.
Argentijnse Tango - Milonga Luz de Luna

proefles
Argentijnse tango

Meld je hieronder aan voor een proefles

Argentijnse Tango - Milonga Luz de Luna