Milonga Luz de Luna

31 december 2023
21:00
01:30
Dusseldorperweg 103, 1906 AJ Limmen

oud & nieuw-salón

2023 sluiten we al tango dansend af en we starten 2024 swingend. Behalve de prachtige muziek van DJ La Mariposita, zal er ook een heerlijk buffet klaar staan en zijn er bubbels om 24.00 uur. De entree voor deze mooie, feestelijk aangeklede avond is €35,- per persoon. Het is de bedoeling dat je je hiervoor van tevoren bij ons aanmeldt via DEZE LINK of de aanmeldknop hieronder. Je ontvangt dan niet direct, maar wel zo snel mogelijk van ons een e-mail met een betalingslink. Door middel van je betaling bevestig je dat je komt. Aanmelden kan tot en met 27 december.

 

 

DJ la Mariposita stelt zichzelf voor:

La Mariposita = het vlindertje. Een vlinder vliegt, en danst. Ik heb gevlogen en ik dans. Liefde voor tangomuziek kreeg ik door in Buenos Aires tangobars te bezoeken waar live muziek werd gespeeld. Wereldwijd heb ik milongas bezocht, veel gedanst, veel muziek gehoord en verzameld. Ik ben 15 jaar DJ. Mijn playlists stel ik samen uit traditionele tangos, walsen en milongas uit de gouden jaren 1930 tot 1950. Er moet een goede afwisseling zijn van ritmische en melodieuze muziek, zang en instrumentaal. Nieuwe dansbare arrangementen van oude tangos door moderne Argentijnse orkesten en zangers laat ik ook af en toe horen. Neo tango kan op verzoek. Ik draai muziek voor de dansers; zonder hen geen feestelijke salon. Een goede sfeer, een volle dansvloer, energie en plezier. It makes my day.

De salón zal muzikaal ondersteund worden door:
La Mariposita

Belangrijk

Respecteer tijdens je bezoek aan onze salóns de etiquette van Argentijnse Tango. Voor meer informatie bezoek ons Protocol Salón de Tango.

Locatie

mis ONS niet

Meld je aan voor onze Gratis Salón Agenda en ontvang alle uitnodigingen voor onze salóns en meer.

Contact

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op

© 2021 Milonga Luz de Luna. Alle rechten voorbehouden – Privacyverklaring – KvK: 64241777  |  BonusCollega

Aanmelden
Oud&Nieuw Salón

Mis de mooiste Salón van het jaar niet.

Argentijnse Tango - Milonga Luz de Luna

Salón agenda

Meld je hieronder aan en ontvang alle uitnodigingen
voor onze salóns gewoon in je mailbox.
Argentijnse Tango - Milonga Luz de Luna

proefles
Argentijnse tango

Meld je hieronder aan voor een proefles

Argentijnse Tango - Milonga Luz de Luna