Milonga Luz de Luna

11 februari 2024
15:30
19:30
Dusseldorperweg 103, 1906 AJ Limmen

Salón Argentijnse Tango Alkmaar 11 februari 2024

Welkom in de Heeren van Limmen, een magische plek waar elegantie en ritme samenkomen in een voormalig parochiehuis dat nu schittert als danssalon. De grote houten dansvloer vormt het kloppende hart van deze ruimte, waar dansliefhebbers samenkomen om te genieten van de charme en de passie van tango. Laat je leiden door de muziek terwijl je de vloer betreedt en deelneemt aan een danservaring die je ziel zal omarmen. Of je nu een doorgewinterde danser bent of net begint aan je dansreis, hier vind je een gastvrije omgeving waar iedereen zich thuis voelt.

De sfeervolle bar biedt de perfecte plek om even op adem te komen tijdens de cortinas. Geniet van verfrissende drankjes en hef het glas op vriendschap en de kunst van het dansen. 

 

Entree €10,-

 

DJ la Mariposita stelt zichzelf voor:

La Mariposita = het vlindertje. Een vlinder vliegt, en danst. Ik heb gevlogen en ik dans. Liefde voor tangomuziek kreeg ik door in Buenos Aires tangobars te bezoeken waar live muziek werd gespeeld. Wereldwijd heb ik milongas bezocht, veel gedanst, veel muziek gehoord en verzameld. Ik ben 15 jaar DJ. Mijn playlists stel ik samen uit traditionele tangos, walsen en milongas uit de gouden jaren 1930 tot 1950. Er moet een goede afwisseling zijn van ritmische en melodieuze muziek, zang en instrumentaal. Nieuwe dansbare arrangementen van oude tangos door moderne Argentijnse orkesten en zangers laat ik ook af en toe horen. Neo tango kan op verzoek. Ik draai muziek voor de dansers; zonder hen geen feestelijke salon. Een goede sfeer, een volle dansvloer, energie en plezier. It makes my day.

De salón zal muzikaal ondersteund worden door:
La Mariposita

Belangrijk

Respecteer tijdens je bezoek aan onze salóns de etiquette van Argentijnse Tango. Voor meer informatie bezoek ons Protocol Salón de Tango.

Locatie

mis ONS niet

Meld je aan voor onze Gratis Salón Agenda en ontvang alle uitnodigingen voor onze salóns en meer.

Contact

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op

© 2021 Milonga Luz de Luna. Alle rechten voorbehouden – Privacyverklaring – KvK: 64241777  |  BonusCollega

Salón agenda

Meld je hieronder aan en ontvang alle uitnodigingen
voor onze salóns gewoon in je mailbox.
Argentijnse Tango - Milonga Luz de Luna

proefles
Argentijnse tango

Meld je hieronder aan voor een proefles

Argentijnse Tango - Milonga Luz de Luna