Milonga Luz de Luna

14 april 2024
14:00
18:00
Zuidervaart 67, 1846 LG Zuidschermer

Salón Argentijnse Tango Alkmaar 14 april 2024

Welkom in BIJ ZUID, een verborgen juweel, verscholen achter het rumoer van het café. Zodra je de oude deur opent, omarmt de warme sfeer je als een vertrouwde omhelzing. Deze feestzaal, doordrenkt van geschiedenis, lijkt te fluisteren over vurige nachten en gepassioneerde danspassen die de tijd hebben doorstaan. De houten dansvloer, gedragen door de herinneringen van talloze dansparen, nodigt je uit om je te laten leiden door de magie van de Argentijnse Tango. Onder je voeten voel je de ziel van de muziek resoneren. De atmosfeer ademt de geest van Buenos Aires, een beetje louche zoals het hoort bij de Argentijnse Tango. De inrichting is dan ook een delicate balans tussen verfijning en verweerdheid en draagt bij aan de unieke charme van onze danssalon. Waar de tijd lijkt te vertragen, wordt elke stap op de houten vloer een reis door het verleden en het heden. Hier, in deze oase van nostalgische elegantie, wordt de Argentijnse Tango niet alleen gedanst, maar geleefd. 

Entree €10,-

DJ Tonada stelt zichzelf voor:

TonadaAl 17 jaar zijn wij 3 maanden per jaar in Argentinië. In de ban van de Tango. Onze eerste jaren veel studie met DJ’s en op de Academia. Gedoopt als TONADA (samenvoegsel van onze namen Ton en Ada). Het staat ook voor muzikaliteit en is één van de Argentijnse ritmes zoals Chacarera, Tango, Wals en Milonga. Van 2016 tot 2020 maakte ik een wekelijks radioprogramma met de uitleg en story’s over de Tango. Jaarlijks worden wij, ook in Buenos Aires uitgenodigd om in diverse milongas te draaien. O.a. El Beso, Sueño Porteño, Obelisco (deze is er helaas niet meer), Tacuarí en Gricel. Mijn muziekstijl is voornamelijk Epoca D’Oro, romantisch en ritmisch volgens de laatste ontwikkelingen in Buenos Aires. Mijn motto is: kom, dans en geniet.     (Bailar Sin Parar, que la Vida se Va !!)

De salón zal muzikaal ondersteund worden door:
Tonada

Belangrijk

Respecteer tijdens je bezoek aan onze salóns de etiquette van Argentijnse Tango. Voor meer informatie bezoek ons Protocol Salón de Tango.

Locatie

mis ONS niet

Meld je aan voor onze Gratis Salón Agenda en ontvang alle uitnodigingen voor onze salóns en meer.

Contact

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op

© 2021 Milonga Luz de Luna. Alle rechten voorbehouden – Privacyverklaring – KvK: 64241777  |  BonusCollega

Salón agenda

Meld je hieronder aan en ontvang alle uitnodigingen
voor onze salóns gewoon in je mailbox.
Argentijnse Tango - Milonga Luz de Luna

proefles
Argentijnse tango

Meld je hieronder aan voor een proefles

Argentijnse Tango - Milonga Luz de Luna