Milonga Luz de Luna

14 januari 2024
14:00
18:00
nog niet bekend

Salón Argentijnse Tango Alkmaar 14 januari 2024

Welkom in BIJ ZUID, een verborgen juweel, verscholen achter het rumoer van het café. Zodra je de oude deur opent, omarmt de warme sfeer je als een vertrouwde omhelzing. Deze feestzaal, doordrenkt van geschiedenis, lijkt te fluisteren over vurige nachten en gepassioneerde danspassen die de tijd hebben doorstaan. De houten dansvloer, gedragen door de herinneringen van talloze dansparen, nodigt je uit om je te laten leiden door de magie van de Argentijnse Tango. Onder je voeten voel je de ziel van de muziek resoneren. De atmosfeer ademt de geest van Buenos Aires, een beetje louche zoals het hoort bij de Argentijnse Tango. De inrichting is dan ook een delicate balans tussen verfijning en verweerdheid en draagt bij aan de unieke charme van onze danssalon. Waar de tijd lijkt te vertragen, wordt elke stap op de houten vloer een reis door het verleden en het heden. Hier, in deze oase van nostalgische elegantie, wordt de Argentijnse Tango niet alleen gedanst, maar geleefd. 

Entree €10,-

Hier stellen we onze DJ even voor:

El Frisón is sinds het begin 2019 actief als tango DJ in Alkmaar en omgeving. Zijn stijl van draaien is lyrisch, melodieus en dansbaar. Bij voorkeur draait hij muziek uit de “gouden jaren” van de tango, de jaren 1935-1950, met soms een uitstapje naar eind jaren twintig/begin jaren dertig of een modern, 21-ste eeuws orkest.

Op de website Tangowille publiceert El Frisón wekelijks muziek, tekst en dans van een nieuwe gezongen tango. Zie: https://www.tangowille.nl/ 

Sinds mei 2022 heeft hij samen met DJ El Fresco een radioprogramma op de Concertzender, elke derde vrijdag van de maand (ook online te beluisteren). Tangos Despreciados heet het programma, dat gaat over ondergewaardeerde tangos.

De salón zal muzikaal ondersteund worden door:
El Frisón

Belangrijk

Respecteer tijdens je bezoek aan onze salóns de etiquette van Argentijnse Tango. Voor meer informatie bezoek ons Protocol Salón de Tango.

Locatie

mis ONS niet

Meld je aan voor onze Gratis Salón Agenda en ontvang alle uitnodigingen voor onze salóns en meer.

Contact

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op

© 2021 Milonga Luz de Luna. Alle rechten voorbehouden – Privacyverklaring – KvK: 64241777  |  BonusCollega

Salón agenda

Meld je hieronder aan en ontvang alle uitnodigingen
voor onze salóns gewoon in je mailbox.
Argentijnse Tango - Milonga Luz de Luna

proefles
Argentijnse tango

Meld je hieronder aan voor een proefles

Argentijnse Tango - Milonga Luz de Luna