Milonga Luz de Luna

23 juni 2024
14:00
18:00
Kerklaan 4, 1829 BS Oudorp

Salón Argentijnse Tango Alkmaar 23 juni 2024

Welkom in onze betoverende danssalon, gehuisvest in een prachtig gerenoveerd wit kerkje, hooggelegen op een terp. In deze unieke ambiance komt de ziel van de Argentijnse Tango tot leven en transformeert elke danservaring tot een onvergetelijk moment. Dit historische kerkje ademt karakter en charme, met zijn smetteloos witte muren die een tijdloze elegantie uitstralen. De zorgvuldige renovatie heeft de mystieke sfeer behouden, wat deze plek werkelijk magisch maakt. De vernieuwde dansvloer draagt bij aan het plezier en de gratie van elke beweging. Hier kun je dansen als nooit tevoren, omgeven door de warmte van gelijkgestemde zielen die de liefde voor de tango delen. Laat je betoveren door de unieke harmonie van geschiedenis, architectuur en dans op deze buitengewone locatie. Onze danssalon belooft een plek te zijn waar voeten bewegen en waar harten samensmelten op de cadans van de Argentijnse Tango. Kom en ontdek de magie van deze bijzondere ruimte. Hier, in het hart van het witte kerkje Op de Terp, wordt dansen een onvergetelijke reis door passie en emotie.

Gratis parkeren en ook goed bereikbaar vanaf CS-Alkmaar met bus nr 10 en 2 minuten lopen of met de OV-fiets, dan is het maar 11 minuten fietsen.

@@ Neem je zelf iets mee als je wat wilt drinken, snoepen en/of delen, want er is geen bar

Entree €10,-

Hier stellen we onze DJ even voor:

El Frisón is sinds het begin 2019 actief als tango DJ in Alkmaar en omgeving. Zijn stijl van draaien is lyrisch, melodieus en dansbaar. Bij voorkeur draait hij muziek uit de “gouden jaren” van de tango, de jaren 1935-1950, met soms een uitstapje naar eind jaren twintig/begin jaren dertig of een modern, 21-ste eeuws orkest.

Op de website Tangowille publiceert El Frisón wekelijks muziek, tekst en dans van een nieuwe gezongen tango. Zie: https://www.tangowille.nl/ 

Sinds mei 2022 heeft hij samen met DJ El Fresco een radioprogramma op de Concertzender, elke derde vrijdag van de maand (ook online te beluisteren). Tangos Despreciados heet het programma, dat gaat over ondergewaardeerde tangos.

De salón zal muzikaal ondersteund worden door:
El Frisón

Belangrijk

Respecteer tijdens je bezoek aan onze salóns de etiquette van Argentijnse Tango. Voor meer informatie bezoek ons Protocol Salón de Tango.

Locatie

mis ONS niet

Meld je aan voor onze Gratis Salón Agenda en ontvang alle uitnodigingen voor onze salóns en meer.

Contact

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op

© 2021 Milonga Luz de Luna. Alle rechten voorbehouden – Privacyverklaring – KvK: 64241777  |  BonusCollega

Salón agenda

Meld je hieronder aan en ontvang alle uitnodigingen
voor onze salóns gewoon in je mailbox.
Argentijnse Tango - Milonga Luz de Luna

proefles
Argentijnse tango

Meld je hieronder aan voor een proefles

Argentijnse Tango - Milonga Luz de Luna