Milonga Luz de Luna

28 januari 2024
14:00
18:00
Kerklaan 4, 1829 BS Oudorp

Salón Argentijnse Tango Alkmaar 28 januari 2024

Welkom in onze betoverende danssalon, gehuisvest in een prachtig gerenoveerd wit kerkje, hooggelegen op een terp. In deze unieke ambiance komt de ziel van de Argentijnse Tango tot leven en transformeert elke danservaring tot een onvergetelijk moment. Dit historische kerkje ademt karakter en charme, met zijn smetteloos witte muren die een tijdloze elegantie uitstralen. De zorgvuldige renovatie heeft de mystieke sfeer behouden, wat deze plek werkelijk magisch maakt. De vernieuwde dansvloer draagt bij aan het plezier en de gratie van elke beweging. Hier kun je dansen als nooit tevoren, omgeven door de warmte van gelijkgestemde zielen die de liefde voor de tango delen. Laat je betoveren door de unieke harmonie van geschiedenis, architectuur en dans op deze buitengewone locatie. Onze danssalon belooft een plek te zijn waar voeten bewegen en waar harten samensmelten op de cadans van de Argentijnse Tango. Kom en ontdek de magie van deze bijzondere ruimte. Hier, in het hart van het witte kerkje Op de Terp, wordt dansen een onvergetelijke reis door passie en emotie.

Gratis parkeren en ook goed bereikbaar vanaf CS-Alkmaar met bus nr 10 en 2 minuten lopen of met de OV-fiets, dan is het maar 11 minuten fietsen.

@@ Neem je zelf iets mee als je wat wilt drinken, snoepen en/of delen, want er is geen bar

Entree €10,-

DJ Luquitas stelt zichzelf voor:

Ik ben een groot voorstander van traditionele tangomuziek en de diepte die je hierin vindt. Ik draai zoals ik denk dat de muziek bedoeld is om gedanst te worden (zoals bijvoorbeeld in Buenos Aires gebeurt) en het is mijn taak om er voor de dansers te zijn en hen te dienen en hen een geweldige en gezellige avond te helpen bezorgen. Als ”verargentiniseerde Nederlander” spreek ik met trots vloeiend Argentijns Spaans en hou ik er ook van het bewustzijn over de tangomuziek en de cultuur eromheen te stimuleren.

 

 

De salón zal muzikaal ondersteund worden door:
Luquitas

Belangrijk

Respecteer tijdens je bezoek aan onze salóns de etiquette van Argentijnse Tango. Voor meer informatie bezoek ons Protocol Salón de Tango.

Locatie

mis ONS niet

Meld je aan voor onze Gratis Salón Agenda en ontvang alle uitnodigingen voor onze salóns en meer.

Contact

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op

© 2021 Milonga Luz de Luna. Alle rechten voorbehouden – Privacyverklaring – KvK: 64241777  |  BonusCollega

Salón agenda

Meld je hieronder aan en ontvang alle uitnodigingen
voor onze salóns gewoon in je mailbox.
Argentijnse Tango - Milonga Luz de Luna

proefles
Argentijnse tango

Meld je hieronder aan voor een proefles

Argentijnse Tango - Milonga Luz de Luna