Milonga Luz de Luna

9 juni 2024
14:00
18:00
Zuidervaart 67, 1846 LG Zuidschermer

Salón Argentijnse Tango Alkmaar 9 juni 2024

Welkom in BIJ ZUID, een verborgen juweel, verscholen achter het rumoer van het café. Zodra je de oude deur opent, omarmt de warme sfeer je als een vertrouwde omhelzing. Deze feestzaal, doordrenkt van geschiedenis, lijkt te fluisteren over vurige nachten en gepassioneerde danspassen die de tijd hebben doorstaan. De houten dansvloer, gedragen door de herinneringen van talloze dansparen, nodigt je uit om je te laten leiden door de magie van de Argentijnse Tango. Onder je voeten voel je de ziel van de muziek resoneren. De atmosfeer ademt de geest van Buenos Aires, een beetje louche zoals het hoort bij de Argentijnse Tango. De inrichting is dan ook een delicate balans tussen verfijning en verweerdheid en draagt bij aan de unieke charme van onze danssalon. Waar de tijd lijkt te vertragen, wordt elke stap op de houten vloer een reis door het verleden en het heden. Hier, in deze oase van nostalgische elegantie, wordt de Argentijnse Tango niet alleen gedanst, maar geleefd. 

Entree €10,-

DJ la Mariposita stelt zichzelf voor:

La Mariposita = het vlindertje. Een vlinder vliegt, en danst. Ik heb gevlogen en ik dans. Liefde voor tangomuziek kreeg ik door in Buenos Aires tangobars te bezoeken waar live muziek werd gespeeld. Wereldwijd heb ik milongas bezocht, veel gedanst, veel muziek gehoord en verzameld. Ik ben 15 jaar DJ. Mijn playlists stel ik samen uit traditionele tangos, walsen en milongas uit de gouden jaren 1930 tot 1950. Er moet een goede afwisseling zijn van ritmische en melodieuze muziek, zang en instrumentaal. Nieuwe dansbare arrangementen van oude tangos door moderne Argentijnse orkesten en zangers laat ik ook af en toe horen. Neo tango kan op verzoek. Ik draai muziek voor de dansers; zonder hen geen feestelijke salon. Een goede sfeer, een volle dansvloer, energie en plezier. It makes my day.

 

De salón zal muzikaal ondersteund worden door:
La Mariposita

Belangrijk

Respecteer tijdens je bezoek aan onze salóns de etiquette van Argentijnse Tango. Voor meer informatie bezoek ons Protocol Salón de Tango.

Locatie

mis ONS niet

Meld je aan voor onze Gratis Salón Agenda en ontvang alle uitnodigingen voor onze salóns en meer.

Contact

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op

© 2021 Milonga Luz de Luna. Alle rechten voorbehouden – Privacyverklaring – KvK: 64241777  |  BonusCollega

Salón agenda

Meld je hieronder aan en ontvang alle uitnodigingen
voor onze salóns gewoon in je mailbox.
Argentijnse Tango - Milonga Luz de Luna

proefles
Argentijnse tango

Meld je hieronder aan voor een proefles

Argentijnse Tango - Milonga Luz de Luna